A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/istanbultup34/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Tüp bebek yaptırmak ne kadar sürer?
Tüp bebek kaç saatte tutar?, Tüp bebek tedavisi uzun sürer mi? Adetin 2.veya 3.günü başlanan tedavi yaklaşık 16 - 17 gün sonra bitmektedir. Embriyo transferi sonrası 10-12 gün beklenerek kanda gebelik testi bakılır.
Tüp bebek kaç saatte tutar?
Tüp bebek kaç saatte tutar?,
Tüp bebek tedavisi uzun sürer mi? Adetin 2.veya 3.günü başlanan tedavi yaklaşık 16 - 17 gün sonra bitmektedir. Embriyo transferi sonrası 10-12 gün beklenerek kanda gebelik testi bakılır. Tüp bebek zor bir süreç mi?
Tüp bebek zor bir süreç mi?,
Tüp bebek tedavisinde; yumurta çatlatma iğnesi yapıldıktan 35-36 saat sonra hafif anestezi altında yumurtalar toplanmaktadır. Tüp bebek tedavisinde kaç gün iğne yapılır?
Tüp bebek tedavisinde kaç gün iğne yapılır?,
Tüp bebek tedavisi, tıbbi olarak zor bir tedavi yöntemi değildir. Hastaların günlük işleri aksamaz, eşler hayatlarına devam edebilir. Tüp bebek tedavisinde yapılan işlemler ağrısız ve acısızdır. Hastanede yatmaya gerek olmadan tedavi ve kontrollerden sonra evinize gidebilirsiniz. Tüp bebek transfer süreci ne kadar sürer?
Tüp bebek transfer süreci ne kadar sürer?,
Tüp bebek tedavisi için kullanılan iğnelere, kişiden kişiye değişiklik göstermekle birlikte, ortalama 10-12 gün düzenli olarak devam edilir. Tüp bebekte uyutulur mu?
Tüp bebekte uyutulur mu?,
Embriyo Transferi İşlemi Ne Kadar Sürer? Embriyo transferi tüp bebek tedavisi sonrasında elde edilen embriyoların rahim içerisine nakledilmesi işlemidir. Rahim ağzının temizlenmesi, deneme transferi ardından embriyo yüklü kateterle rahim içerisine girilmesi ve transferin yapılması toplamda 3-4 dakika sürmektedir. Tüp bebek kesin sonuç verir mi?
Tüp bebek kesin sonuç verir mi?,
Bazı merkezlerde lokal anestezi ile yapılırken çoğu zaman sedasyon anestezisi ile hasta uyutulur. Bu hastanın isteğine göre de değişebilir. Sedasyon anestezisi ile yapıldığında hasta hiçbir şey hissetmez, lokal anestezi ile uygulamalarda bazen hafif derecede rahatsızlık duyabilir. Tüp bebek kimlerde tutmaz?
Tüp bebek kimlerde tutmaz?,
35-40 yaş aralığında ilk tüp bebek denemesinde başarı oranı %30-40 arasında değişirken; 43 yaş üzeri kadınlarda başarı oranı yaklaşık olarak %5'tir. Çünkü kadın yaşı arttıkça embriyolarda genetik anormallik görülme oranı artmaktadır, buna bağlı olarak tüp bebek başarı oranı azalmaktadır. Tüp bebekte erkekten sperm nasıl alınır?
Tüp bebekte erkekten sperm nasıl alınır?,
Bebeğin oluşumunu sağlayacak embriyonun genetik yapısının bozuk olması, Yumurta gelişimi esnasında uygulanan ilaç protokollerinin uygun olmaması, Embriyonun geliştiği kültür ortamlarının yeterli olamaması, Embriyo dış zarının kalınlaşması gibi embriyoya kaynaklı sebepler tüp bebeğin tutmasını engeller. Tüp bebek riskleri nelerdir?
Tüp bebek riskleri nelerdir?,
Kaliteli ve yeterli spermin elde edilebilmesi için erkeklerin sperm toplama gününden 3 ila 5 gün önce cinsel perhize girmesi tavsiye edilmektedir. Belirtilen günde tüp bebek merkezindeki özel bir odada mastürbasyon yoluyla elde edilen spermler zaman kaybetmeden laboratuvara gönderilir. Tüp bebekte ilk aşama nedir?
Tüp bebekte ilk aşama nedir?,
Tüp Bebek Tedavisinin Riskleri
OHSS, yumurtalıkların aşırı büyümesine ve sıvı birikmesine neden olabilir. Hafif vakalarda karın ağrısı ve şişkinlik gibi semptomlar görülürken, ağır vakalarda nefes darlığı, kan pıhtılaşması ve böbrek yetmezliği gibi ciddi komplikasyonlar gelişebilir.