A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/istanbultup34/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Transfer öncesi progestan fitil neden kullanılır?
Tüp bebekte progestan fitil ne işe yarar?, Tüp bebekte progestan (içinde progesteron hormonu bulunmaktadır) en sık kullanılan ilaçların başında gelmektedir. Gebelik oluştuktan sonra gebeliğin devam etmesi ve düşük riskini azaltmak amacıyla kullanılmaktadır.
Tüp bebekte progestan fitil ne işe yarar?
Tüp bebekte progestan fitil ne işe yarar?,
Tüp bebekte progestan (içinde progesteron hormonu bulunmaktadır) en sık kullanılan ilaçların başında gelmektedir. Gebelik oluştuktan sonra gebeliğin devam etmesi ve düşük riskini azaltmak amacıyla kullanılmaktadır. Transfer öncesi progesteron neden kullanılır?
Transfer öncesi progesteron neden kullanılır?,
Gebelikte Progestan Fitil Ne İşe Yarar? Vajinal yolla kullanılan Progestan fitiller, özellikle erken gebelik döneminde düşük riskini azaltmak ve rahim içi ortamı desteklemek için kullanılır. Progestan düşüğü engeller mi?
Progestan düşüğü engeller mi?,
Embriyo transferinden belli bir süre önce embriyonun tutunmasında önemli bir rol oynayan progesteron hormonu eklenir. İnfertil hastaların %8-38 kadarında doğal siklusta salgılanan progesteron hormon düzeyinin yetersiz olma ihtimaline karşı gebelik şansını arttırmak için ek progesteron desteği de yapılmaktadır. Transfer günü fitil kullanılır mı?
Transfer günü fitil kullanılır mı?,
Progesteron hormonu gebeliğin başından sonuna kadar bebek ve anne için koruma sağlar. Progesteron hormonu düşük yapma riskini en aza indirerek gebeliğin sürekli bir hale gelmesine yardımcı olur. Progesteron aynı zamanda meme gelişimi ve emzirme için de gereklidir. Transfer için progesteron kaç olmalı?
Transfer için progesteron kaç olmalı?,
Embriyo transferi günü, idrara sıkışık olmanız gerekmektedir. Progesteron ilacınızı (vajinal fitil) kullanmadan işleme gelmelisiniz. Embriyo transferinden önce nelere dikkat edilmeli?
Embriyo transferinden önce nelere dikkat edilmeli?,
Transfer Öncesi Progesteron Kaç Olmalı? Taze embriyo transferi öncesi, yumurta çatlatma iğnesinin yapıldığı gün bakılan progesteron değeri 1.5'in altında olmalıdır. Dondurulmuş embriyo transferi öncesi hangi ilaçlar kullanılır?
Dondurulmuş embriyo transferi öncesi hangi ilaçlar kullanılır?,
Transfer işlemine girmeden önce ultrasonda iyi görüntü alabilmek için bol su içerek idrar kesesinin dolmasının sağlanması gerekliliği bildirilir. Embriyo transferine gelmeden önce anne adaylarının parfüm, deodorant, ruj, oje ve herhangi bir makyaj malzemesi kullanmaması konusunda bilgilendirme yapılır. Tüp bebekte progesteron ne zamana kadar kullanılır?
Tüp bebekte progesteron ne zamana kadar kullanılır?,
Dondurulmuş embriyo transferi öncesinde genellikle ilk olarak östrojen hormonu içeren ilaçlar kullanılır. Sonrasında progesteron hormonu kullanımına geçilir. Bazı durumlarda anti-enflamatuar ilaçlar, kan inceltici ilaçlar gibi destekleyici ilaçlar da kullanılabilir. Embriyonun rahime tutunması için ne yapmalı?
Embriyonun rahime tutunması için ne yapmalı?,
Bu destek gebeliğin 9 veya 10. haftasına kadar devam etmektedir. 11. Gebelik haftasından sonra ise plasenta( bebeğin anneye tutunmasını sağlayan eşi ) gerekli progesteron hormonunu kendi başına üretmeye başlamaktadır. Progesteron ilk olarak kas içi enjeksiyonlarla vucuda verilmiş ve başarılı olunmuştur. Düşükte gelen parçalar nasıl olur?
Düşükte gelen parçalar nasıl olur?,
Çinko içeren besinler hem kadın hem de erkeklerde hormon seviyelerini düzenler ve bebeğin rahme tutunmasına yardımcı olur. Bu nedenle bol bol kepekli tahıllar, yağsız şekilde et, balık, fasulye, süt, kabak çekirdeği, ayçiçeği, ceviz, badem, yumurta ve benzeri çinko bakımından zengin besinler tüketmek tavsiye edilir.