A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/istanbultup34/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Aşılama işlemi kaç dk sürer?
Aşılama işlemi kaç dakika sürer?, Aşılama uygulamasında; vajinaya spekulum takılması, vajina temizliğinin yapılması, spermin rahim içine verilmesi kullanılan kateterin ultrason eşliğinde rahim içine yerleştirilmesi aşamalarının tamamı yaklaşık olarak 5-10 dk sürmektedir.
Aşılama işlemi kaç dakika sürer?
Aşılama işlemi kaç dakika sürer?,
Aşılama uygulamasında; vajinaya spekulum takılması, vajina temizliğinin yapılması, spermin rahim içine verilmesi kullanılan kateterin ultrason eşliğinde rahim içine yerleştirilmesi aşamalarının tamamı yaklaşık olarak 5-10 dk sürmektedir. 1 aşılama Tutma Şansı Yüzde Kaç?
1 aşılama Tutma Şansı Yüzde Kaç?,
Rahim ağzının silinmesi/temizlenmesinin ardından çok ince, yumuşak bir tüp rahim ağzından ilerletilerek rahmin içine yerleştirilir ve tüpün diğer ucundan hazırlanmış olan erkeğe ait spermeler bir enjektör yardımıyla rahmin içine aktarılır. Bu işlem yaklaşık 5 dakika kadar sürer. Aşılama yapılırken anestezi uygulanır mı?
Aşılama yapılırken anestezi uygulanır mı?,
Aşılama yöntemi (iui), tüp bebek tedavisine oranla daha düşük başarı şansına sahiptir. Aşılama tedavisi başarı oranı yaklaşık olarak %15 ila 20 arasındadır. Aşılama tutması için neler yapılmalı?
Aşılama tutması için neler yapılmalı?,
Aşılama günü sabah erkekten 2-5 günlük perhiz sonrası alınan sperm örneği laboratuarda yıkanarak hazırlanır ve konsantre edilerek çok ince bir kateter ile rahime bırakılır. İşlem anestezi gerektirmez, çok basit ve kısadır, ağrısızdır. Normal bir jinekolojik muayene gibidir. Aşılamada kaç gün iğne vurulur?
Aşılamada kaç gün iğne vurulur?,
Aşılama Tutması İçin Yapılması Gerekenler
Aşılamanın tutması için herhangi özel bir şey gerekmez. Ancak yapılacak yaşam tarzı değişikleri aşılama tutarsa sağlıklı bir gebelik süreci geçirilmesine yardım eder. Bu nedenle alkol, sigara ve radyasyondan kaçınılmalı, düzenli egzersiz yapılmalı ve kiloya dikkat edilmelidir. Aşılama ile hamile kalan var mı?
Aşılama ile hamile kalan var mı?,
Aşılama tedavisi ve Tüp Bebek tedavisinde ilk olarak yumurtalıkların uyarılmasıdır. İlk aşamada kadına yüksek dozda FSH içeren bir ilaç enjekte edilerek, birden fazla yumurta üretmesi sağlanır. Yumurtalıkların uyarılmasına adetin 2. günü başlanır ve enjeksiyonlar ortalama 11 gün sürer. Aşılamayla ikiz bebek olur mu?
Aşılamayla ikiz bebek olur mu?,
Bir diğer ifadeyle aşılama ile ilk seferde hamile kalanlar veya 1.aşılamada hamile kalanlar her 8-10 kadından 1 tanedir. Genellikle önerilen aşılama tedavi sayısı 2 veya 3 denemedir; 2. aşılama tutma şansı yaklaşık olarak ilk aşılama tedavisinin tutma şansı ile benzerdir. Asilamanin tuttugunu nasıl anlarız?
Asilamanin tuttugunu nasıl anlarız?,
Aşılama tedavisinde yumurta sayısı ve kalitesi izlenmektedir. Elde edilmek istenen maksimum yumurta sayısı 3'tür. 3'ten fazla yumurtanın üretilmesi sonucunda ikiz ya da çoklu gebelik meydana gelebilir. Ancak bu durum, anne ve babanın inisiyatifi ile birlikte doktor tarafından kararlaştırılır. Aşılama ağrılı bir işlem mi?
Aşılama ağrılı bir işlem mi?,
Aşılamanın tuttuğunu anlamanın en kesin yolu elbette önerilen zamanda gebelik testi yapmaktır. Bunun haricinde bazen hastalar adete yakın dönemde bulantı, halsizlik, memelerde hassasiyet gibi bazı gebelik belirtileri hissedebilir. Aşılama iğnesi nereye vurulur?
Aşılama iğnesi nereye vurulur?,
Böylece spermlerin tüpteki yumurtayı bulma ve dölleme şansı artırılmaya çalışılmaktadır. Ağrılı bir işlem değildir. Vajinismus hastaları dışında işlem sırasında anestezi kullanmaya da gerek yoktur.